Bagi link kamu...nanti saya datang..promise! =)

Kisah Kahwin Kami

Daisypath Anniversary tickers

cite bertunang pulak

Daisypath Anniversary tickers

chenta2 story

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, April 30, 2011

27???

Fuh!!..da tinggal 27 hari lagi?lajunye rase...ape lagi yang tak siap ek?banyak lagi wooo...doorgift pun tak siap pack lagi..jadual pack bulan 5 ni..dengan exam student2 ku..cikgu risaunye kamu cam banyak masalah nak jawab nanti..harap2 tak lah kan..

setakat hari ni,yang belum settle ialah:-

  1. senarai nama sape yang nak pegi pahang 4 Jun nanti
  2. tempahan kek untuk hantaran
  3. cheese tart hantaran
  4. 1 barang hantaran lom dapat sebab beli online..
  5. coklat hantaran
  6. kek untuk majlis potong kek..

rase macam ni je..haha...maybe..oh,tambah 1 lagi,cd untuk DJ pasang time2 tertentu..semoga sumenye lancar!Amin..

p/s:- ke arah memperbaiki diri untuk menjadi isteri solehah dan taat pada Allah,RasulNya,agama,suami dan keluarga..=) InsyaAllah..

3 comments:

  1. haaa... cepat2 setelkan dear... dah dekat tarikh tu... excited ni... =)

    ReplyDelete
  2. wawa~haha..wawa ckp gitu,lagi takut jadi tau..

    miss sunshine~kamu excited,sy bdebar..hihi

    ReplyDelete