Bagi link kamu...nanti saya datang..promise! =)

Kisah Kahwin Kami

Daisypath Anniversary tickers

cite bertunang pulak

Daisypath Anniversary tickers

chenta2 story

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, March 5, 2011

preparation n ect.

Oh! Cikgu banyak melawat blog2 b2b yang ade. rase excited pulak tibe2 nak siapkan sume benda untuk wedding nanti. InsyaAllah..

Kalau b2b lain ade idea atau cadangan, bolehlah kite komen2. Tolongla bagi idea sikit2 untuk cikgu ye! Sebenarnya tak banyak benda yang memerlukan kreativiti cikgu sebab kebanyakan benda macam pelamin, hias bilik dan baju2 semua diambil dari Andaman Seri Renjis. Sebab rasa lebih berbaloi dan jimat kalau amek pakej terus. Maybe yes, maybe not. Its depend kot.

As baju nikah yang selalunye orang tempah bagai, cikgu hanya sewa dari pakej andaman yang sama. Sebab dah tau, kalau buat, mesti pakai sekali je. membazir pulak rase. walaupun dalam ati ade banyak design yang nak pilih untuk baju nikah. tapi,lupakan! buat untuk anak pulak design tu. haha! boleh pakai lagi ke design tu untuk anak??mesti anak takmo kan. sigh*

untuk katil semua, memang tengah cari. tengah pilih2 katil cane. kalau boleh nak yang tempat sandar die tu warna putih, dan combine dgn hitam. atau putih semua. tapi banyak jumpa coklat cair. cantik ke?

hantaran on the way tengah disiapkan. tengah cari idea lagi cane. tapi barang2 dah beli. maksud cikgu barang macam bunga n reben2 sume dah beli. so,kita guna je la ape yang ade. ni untuk checklist bulan 3 ni. huh! tinggal 2 bulan....wuuuu...debar!

No comments:

Post a Comment