Bagi link kamu...nanti saya datang..promise! =)

Kisah Kahwin Kami

Daisypath Anniversary tickers

cite bertunang pulak

Daisypath Anniversary tickers

chenta2 story

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, March 30, 2011

selesai...Alhamdulillah..

Eceh...tajuk pos macam da selesai majlis ja kan..padahal cume selesai 1 masalah..masalah ape???sape2 yang penah jenguk kat blog cikgushida,mesti tau..masalah kad jemputan..tengok kat tepi tu..tinggal sebulan lebih ja..bengang btol!!tapi da tak bengang sangat dah pun..hehe

ok2,untuk rakan2 lain..dinasihatkan,jangan terpedaya dengan orang ini ( klik )..bukan saya nak kate die tipu..tidak2! die tak tipu..cuma prosedur keje mereka agak lambat..boleh sesiapa ingin menempah kad atau berurusan dengan mereka..tapi pastikan majlis berlangsung lagi 4 atau 5 bulan..kalau tak,naya!!!Alhamdulillah saya bertemu dengan vendor yang lebih baik dan lebih berkaliber..

ok,untuk sesiapa yang masih mencari2 tempat nak tempah kad..boleh ke SBS Kad Kahwin..memang berbaloi..servis puas hati..PR mmg bagus..rata2 pelanggan mereka berpuas hati..tak caye???bole tengok sini..

lagi satu,untuk cetakan or pape la yang melibatkan hal2 printing, bole lah ke Ria Wedding Cards..mereka pakar dalam hal2 camni..cayelah! da berbelas tahun buat bisnes ni suma..

ok,ni lah 2 vendor yang berjaya menubat lara hatiku sebelum ini..cesss!!!terpedaya jugak utk kali pertama..benci!!kalau boleh,elakkan la berurusan dengan orang ini..nak tau sape??haaa...cari la dlm post2 sebelum ni..hahahaha..selamat mencuba!

5 comments:

  1. tu la, ingtkn selesai akad nikah ke ape...kekeke

    good to hear that :) so lps ni xtah da tension2 psl kad okey :)

    ReplyDelete
  2. Bgsla! Shida dh setel kadkawin:)

    ReplyDelete
  3. nana~cm nervous je smpi typo2..hehe..blom nikah lg..saba2..=p

    dba~tu la..lega..selesai lg 1 hal..tpbetimbun2 lagi hal rupenye..

    nora~welcome..ape yg baikkte kongsi la..kan2??baik x?haha

    ReplyDelete